• SF

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Thriller

  • Comedie

  • Animatie

Rochii retro

Lumea modei este atat de spectaculoasa. De-a lungul anilor, oamenii din diferite epoci s-au folosit de moda ca un mod tangibil pentru a arăta afilierea lor de clasă socială, ocupaţie, gen , religie şi chiar şi gânduri diferite , speranţe şi vise . În aceste condiţii , moda a devenit un limbaj universal şi un simbol al exprimarii libere . Fiecare deceniu a avut modalităţile proprii de exprimare folosind ca principale elemente , haine , pantofi , accesorii, coafura si machiaj.

Moda anilor '40

Image and video hosting by TinyPic


Anii '40 au adus o schimbare majora in moda feminina , trecând de la eleganta la tinute mai confortabil , mai putin pretentioase , care au anticipat , pentru prima dată , emanciparea femeii.

Costumele personalizate şi deux -pieces ( fusta si sacou ) au devenit o caracteristică a deceniului. În ceea ce priveşte accesoriile, perlele, mănuşile, încălţămintea şi pălăriile colorate au caracterizat acea perioadă.


Moda anilor '60

Image and video hosting by TinyPic


Anii '60 sunt caracterizati de eleganta perfecta , linii drepte şi minimalism utilizând puncte, pasteluri , în contrast cu arcuri maxi roşu şi albastru . Prima jumătate a anilor '60 a fost mai conservatoare si seamănă cu anii '50 , în timp ce a doua jumătate a fost puternic influenţata de schimbările sociale care au adus o viziune diferită în lumea modei , una mai curajoasa atunci când femeile au început să poarte pantaloni .

Moda anilor '70

Image and video hosting by TinyPic


Rochii maxi , colorate, vesele si genti cu printuri florale . Blugii sunt opţiunea perfectă pentru un look de zi , în cazul în care sunt asociati cu un top simplu sau un top etno brodat.

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu