• SF

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Thriller

  • Comedie

  • Animatie

Horoscop Chinezesc 2013 Sobolan

Cei nascuti in zodia Sobolan sunt câştigători siguri deoarece nu ezita în asumarea de riscuri. De asemenea, este bine spus că riscurile dau mai multe rezultate profitabile.

 Oamenii Sobolan sunt curiosi de fel. Ei au tendinta de a invata lucruri noi la fel si in acest an al Sarpelui de Apa 2013 - 2014 . Aceste persoane au o mulţime de admiratori, din cauza atitudinii lor fericite si norocoase.

Anul Nou Chinezesc 2013 va fi foarte bun pentru majoritatea oamenilor Sobolan. Prima jumătate a anului 2013 va aduce noi oportunitati si perspective crescute în muncă şi in afaceri. La locul de muncă vor primi mult sprijin din partea colegilor si superiorilor.

Vor avea o multime de idei noi pentru a le pune în aplicare. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceţi, inainte sa puneti aceste lucrurin in aplicare, este să discutati cu superiorul vostru. In 2013 vor fi momente când excesul de muncă iti poate deteriora sanatatea. Ai nevoie să rămâi calm şi sa faci cateva pauze.

Acest Anul Nou Chinezesc va fi deosebit de bun pentru femeile Sobolan. Ele vor dobândi noi abilităţi şi vor învaţa lucruri noi în acest an. De asemenea ,ele vor avea noroc in dragoste. Ele vor fi capabile de a câştiga inimile şi încrederea oamenilor din jurul lor.

Viaţa de familie va trebui să aiba o atenţie suplimentara. Datorita muncii, Sobolanul nu a fost în măsură să ofere suficient timp pentru familie şi prieteni, în ultima vreme. Este nevoie pentru a-ti face timp in programul tau ocupat pentru oamenii pe care ii iubesti.

Dragostea va fi în aer în al treilea trimestru din 2013. Nu va asteptati totusi, la relatii pe termen lung şi fiti atenti cand intrati într-o noua relaţie.

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .