• SF

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Thriller

  • Comedie

  • Animatie

Frankenstein 2014Romanul clasic Mary Shelley a fost spus și repovestit de multe ori pe marele ecran, de la James Whale din 1931 , clasicul in care joaca Boris Karloff, la versiunea din 2007 de televiziune britanica, care l-a aruncat pe Helen McCrory ca genetician dr. Victoria Frankenstein. 2014 va adăuga încă două filme de Prometheus modern la această listă: fantezie si acțiune clasa I, Frankenstein, care joaca Aaron Eckhart, și Frankenstein , scris de scenaristul Chronicle, Max Landis.

 Acesta din urmă este cel pe care il asteptam cu nerăbdare , în parte pentru că a fost atât de impresionat de Chronicle si de asemenea, din cauza ca descrierea sa sună atât de ciudat. Versiunea Landis de Frankenstein , precum și să fie bazat pe textul lui Shelley, este, de asemenea, inspirata de povestea care s-a schimbat și s-a modificat de-a lungul repovestirii sale. Într-un interviu cool, Landis a subliniat în mod întemeiat că personajul Igor, de exemplu, nu a fost prezent nici chiar și în romanul original și doar au apărut în continuare universal mai târziu - cum ar fi personajul interpretat de Bela Lugosi.

 Adaptare lui Landis atunci, va fi ea însuși un fel de creație a lui Frankenstein, cu bucățele de jumătate amintite in povestea de pus cap la cap pentru a crea ceva diferit. Daniel Radcliffe este ales pentru a juca rolul lui Igor, exprimat de James McAvoy ca Victor Von Frankenstein și Jessica Brown Findlay va juca un personaj numit Lorelei. Filmul va fi, cum Landis spune, un film despre "prietenie și știință, geniu și nebunie, dragoste și ambiție, de viață și de moarte."

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu