• SF

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Thriller

  • Comedie

  • Animatie

Alpha and Omega 2: A Howl-iday AdventureKate și Humphrey și cei trei pui de lup (Stinky, Claudette și Runt) sunt fericiti si multumiti si se pregătesc pentru a sărbători pentru prima data prima lor iarnă împreună, iar atunci când puiul lor cel mai mic, Runt, dispare in mod misterios. Ei trebuie să meargă acum intr-o nouă călătorie în pustietate , in locuri necunoscute, pentru a il găsi și a il aduce înapoi pe Runt înainte ca zăpezile de iarnă sa blocheze si sa faca imposibil drumul spre casă.

Este cea mai mare aventura a lor încă, plina de acțiune și suspans, precum și o mulțime de umor și momente emotionante, care au fost livrate în prima versiune de teatru. În timp ce aventura lor nu se termina exact cum a fost planificata, Kate & Humphrey descopera că "Acasă este locul unde este familia ." Producția pentru Alpha and Omega 2: A Howl-iday Adventure a început o săptămână înainte de lansarea primului film, atunci când Steve Moore a scris un proiect de scenariu pentru film.

Filmul a fost stabilit inițial pentru o lansare de teatru, dar din cauza multor probleme, a fost schimbat pentru a avea o eliberare direct pe DVD. Ben Gluck , care a co-regizat primul film cu Anthony Bell , a stabilit inițial pentru secvente solo directe . Dar a existat un alt scandal de producție și Gluck a fost refuzat ca si director. Pentru că, el are un rol necreditat în film. Exprimatele din filmul original au fost, de asemenea, stabilite inițial si reiau rolurile lor (cu excepția lui Dennis Hopper ), dar din cauza multor probleme de producție și scandaluri, nimeni nu s-a întors. Filmul a fost anunțat oficial la 31 iulie 2013, care ar avea un comunicat de direct pe DVD pe 08 octombrie 2013 în America de Nord .

 

Categorii: ,

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu