• SF

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Thriller

  • Comedie

  • Animatie

Horoscop Capricorn 2015

2015 va fi un an mai bun decât cel precedent. Saturn nu va mai arunca obstacole în calea ta si Jupiter va va arăta viitorul în culori atractive: situația profesională va beneficia de oportunităti deosebite în prima jumătate a anului, în timp ce cea sentimentala va va provoca pentru aventură în a doua jumătate .

Pluto in Capricorn va fi pentru mulți ani înainte,va consolida puterea ta fizică și tenacitatea, intensifica dorințele și ambițiile tale, concentrând energia in scopurile tale. Pluto, cu nevoia sa de control, putere și bani, cu si intuiție psihologică, pasiuni și demoni din abis, obsesii, frustrări si, uneori, cu drame inevitabile. Neptun va fi, de asemenea, in casa Capricornului de intelect și comunicare pentru mulți ani. Neptun va împărtăși cu voi căutare spirituală, nevoiea de comunicare prin artă, poezie, imagini (sau alte mijloace generatoare de emoție), capacitatea sa de a incanta sau sa ispitească prin cuvinte. Situat în Berbec (unde va rămâne pentru mai mulți ani), Uranus te va deranja cel mai mult.

Va fi o cotitură in echilibrul de acasă, părinți și proprietăți cu susul în jos. Uranus, cu gustul său pentru schimbare, noutate, modernizare, surpriză, uimire, neliniște, cu revolta sa împotriva scopul de pre-stabilit. Uranus electrizeaza și cere acțiune. Dacă nu faci nimic, Uranus va fi gata să ia schimbări în propriile mâini - și ar putea face intr-un mod care nu va face dreptate. Prima parte a anului 2015, în general, nu va fi semnificativ diferită de cea de a doua jumătate a anului trecut. Nu va fi in diferite nuante, generate de tranzitul planetelor personale. Prin urmare, ianuarie 2015 va va incanta prin Venus in Capricorn.

Atributele sale irezistibile, farmec, eleganță și senzualitate vă vor înconjura și vor spori capacitatea de a seduce. Vor exista oportunități pentru dragoste, date și reconciliere să se întâmple și atmosfera de cuplu va fi de licitație și de cooperare. Martie 2015 se va concentra atenția asupra conversațiilor, e-mailor, declarațiilor, plimbărilor romantice și excursiilor. Acesta poate provoca, de asemenea, unele diferențe, dar ele pot fi ușor evitate prin mesaje clare. Cea de a doua parte a lunii aprilie și în luna mai 2015 vor stimula viguros energia sexuală și tendințele romantice.

Erotismul dvs. debordant va da naștere la flirturi, aventură, pasiune. Între 3 si 27 iunie 2015 stelele pe care va vor favoriza din nou: Venus, va traversa casa Capricornului de cupluri. In iunie un eveniment extrem de important va avea loc: Jupiter, Marele Benefic, va intra, de asemenea, casa Capricorn lui de cupluri, unde va sta până în iulie 2016. În mod tradițional, Jupiter in casa cuplului oferă cele mai luminoase perspective de fericire, împlinire și înțelegere. Relatia se va dezvolta armonios, vor fi realizări comune, partenerul va beneficia de o șansă profesională sau financiară, etc. Jupiter va extinde perspectiva, va spori oferta și va crea mediul adecvat pentru dragoste, reconciliere, angajament sau chiar căsătorie. Jupiter te poate elibera de o relație nefericită. Dacă este deranjat de alte tranzite planetare, Jupiter poate afecta viața relațională de excese, extravaganță, deșeuri, vanitate, exagerare, neglijența sau lipsa de onestitate. Feriți-vă mai ales la sfârșitul lunii iunie, în iulie și august 2015, dar, de asemenea, in ultima decada a lunii septembrie și prima jumătate a lunii octombrie, precum și în decembrie 2015.

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .