• SF

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Thriller

  • Comedie

  • Animatie

Horoscop Varsator 2015

2015 va fi un an special, cu semnificatie profesională profundă. Saturn se afla in casa Varsatorului a carierei, precum si Nodul Nord al Lunii, indicând o misiune pentru a efectua, o structură pentru a construi. Ideile tale cu privire la carieră, statut, reputatie, autoritate si pozitie socială va fi adusa din nou în discutie, lucrurile pe care le-ai construit vor fi testate, calitatea lor, necesitatea, autenticitatea si valoare verificata. Saturn va forta să urmati câteva reguli, pentru a se potrivi unele limite. Se va reduce libertatea de actiune si de decizie. Vei face ceea ce trebuie.

Și lucrurile vor merge încet, ajungând la obstacole, interdicții, incapacitate. Totuși ... Saturn are cadouri valoroase pentru cei perseverenti. Cu el puteți face planuri si de a construi strategii pe termen lung, puteti pune bazele, încet dar temeinic, puteti construi o carieră puternică, prestigiu, faima , persoane competente, demne de încredere. Saturn va poate introduce la mediile oficiale sau a structurilor sociale, cu ierarhie bine definită. Uranus va rămâne aliatul tău, forta si originalitate pentru gândire, idei, discursuri, propunând soluții ingenioase.

Neptun în Vărsător poate aduce de-a lungul beneficii din talentele artistice, poezie, creație, arte vizuale, preocupări ezoterice, afaceri cu fluide (lichide, gaze) și materiale sintetice. Feriți-vă, desi, pentru că este Neptun, care poate provoca haos financiar și vă poate ispiti cu prejudicii și asociații ciudate! Cu Marte in Varsator și magnificul Jupiter în casa Varsatorului de erotism, veți începe anul 2015 într-o formă sexuala fabuloasa! Marte și Jupiter sunt conectate prin ele însele la vigoarea fizică și pofta carnală, foarte subliniat în prezent de către casele ei .

Pe fondul de stabilire a instinctelor libere, va crește în mod natural pasiunea, nevoia de a cuceri și dorința de aventură. Pot fi izbucniri sentimentale bruște, valuri de romantism fierbinti, dorințe care necesită să fie îndeplinite, chiar dacă aceasta implică riscuri și fapte pripite. Febrilitatea va dura toată luna ianuarie 2015, în timp ce Marte rămâne în Vărsător. A va indragosti va deveni acum cel mai ușor lucru din lume. Și va rămâne ușor pentru întreaga perioadă în prima jumătate a anului 2015, deoarece Jupiter va asigura că vă oferă oportunități favorabile pana in 26 iunie. Între timp, februarie 2015 promite fericire și realizări și iunie 2015, cu Jupiter, Marte și Soarele in casa Varsator de dragoste, va atinge apogeul! Iunie va fi, cea mai tare și mai nebuneasca luna , mai dinamica și senzuala în 2015.

După aceea, nu va mai fi ceva de pace. Nu sunt evenimente spectaculoase prevăzute până la sfârșitul anului. În ultimele șase luni, în 2013, nu vor duce lipsa de acțiune, dar cele mai importante evenimente și momente care vor avea cel mai mare impact asupra vietii sentimentale se va întâmpla în prima parte a anului . În a doua jumătate a anului vă puteți bucura pașnic de tranzitul dulce a lui Venus prin casa Varsatorului de cupluri în iulie 2015 (armonie, tandrete, intelegere, reconciliere) și puteți experimenta un fel de stabilitate, recunoaștere și împlinire în august 2015 , atunci când Soarele traversează aceeași casă. În urma predecesoriilor săi, Marte va traversa casa Varsatorului de cupluri, în septembrie și în prima parte a lunii octombrie 2015 si va aduce din nou flacăra pasiunii și ardoare, dar risca furtuni din prea multă grabă și impulsivitate.

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .