• SF

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Thriller

  • Comedie

  • Animatie

Vampire Academy - Blood Sisters (2014)Rose Hathaway (Deutch) este un Dhampir: jumătate om , jumatate vampir, tutori de moroi, vampiri pașnici, muritori care locuiesc discret în lumea noastră. Menirea ei este de a proteja Moroii de vampirii însetați de sânge, nemuritoari, strigoi. Povestea filmului urmareste un Dhampir în vârstă de 17 ani tutore in formare Rose Hathaway (Zoey Deutch și cea mai bun prietena aei, Lissa Dragomir (Lucy Fry) care au o viață discreta în lumea noastră și au scăpat de școala internat Academia Sf. Vladimir doi ani înainte de povestea filmului. Ele sunt chemate înapoi la Academie și redescoperire ierarhia periculoasa în ea, împreună cu minciuni, zvonuri și secrete sumbre. Rose incepe sa formeze o atracție pentru ei mentorul dhampir rus, Dimitri Belikov (Danila Kozlovsky). Cele mai bune doua prietene încep să realizeze că amenințarea de strigoi (vampiri însetați de sânge, strigoi) este mai mare decât oricând.

Vampire Academy: Blood Sisters este un viitor film de aventuri si fantezie bazat pe cel mai bine vandut roman Vampire Academy de Richelle Mead , regizat de Mark Waters și scenariu de Daniel Waters . Filmul  le are pe Zoey Deutch , Danila Kozlovsky și Lucy Fry în rolurile principale. Acesta este setat pentru a fi lansat în SUA pe 07 februarie 2014 în timp ce acesta va fi lansat in vara anului 2014, pentru anumite alte țări, și va fi distribuit in Statele Unite de catre The Weinstein Company .

Titlul filmului a fost schimbat de la Vampire Academy la Vampire Academy: Blood Sisters . Acesta este numele primei cărți în mai multe limbi străine și un nume diferit pentru fiecare film a fost dorit. Proiectul a fost lansat oficial la 1 aprilie 2013. Producătorii au anunțat pe pagina lor oficiala de Facebook ca filmarile principale vor avea loc in Marea Britanie cu filmari suplimentare planificate în și în jurul Montanei in Statele Unite ale Americii și că directorul, Mark Waters a început pre -producția de lucru în Londra . Pentru a se pregăti pentru rolul lor ca novici dhampir și tutori, Zoey Deutch , Cameron Monaghan și Danila Kozlovsky au suferit sesiuni de formare riguroase și de programe de antrenament speciale.

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu