• SF

  • Actiune

  • Dragoste

  • Fantezie

  • Thriller

  • Comedie

  • Animatie

Veronica MarsVeronica Mars , s-a mutat dupa ce afocut liceul in Sleuth , la New York, la nouă ani după evenimentele din Sezonul 3. Ea dorește să se distanțeze cât mai mult de natalul Neptun ,atat cat este este posibil, dar este nevoita să se întoarcă atunci când vechiul ei prieten Logan Echolls este din nou acuzat de crimă.

 Veronica Mars este un film american de mister teatru , produs și regizat de Rob Thomas și co-scris cu Diane Ruggiero . Este o continuă adaptare de film bazat pe Thomas " UPN / CW , seria de televiziune de același nume și stelele ca si Kristen Bell isi reiau rolul ca personajul titlu , în afară de a fi unul dintre producătorii filmului. Warner Bros va deschide filmul în Statele Unite in 14 martie 2014. În urma anulării seriei, Rob Thomas a scris un scenariu de film caracteristicăde a continua povestea, dar Warner Bros a optat pentru a nu initia proiectul la timp. La data de 13 martie 2013, Thomas și Kristen Bell a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru a produce filmul prin Kickstarter , oferind diverse stimulente pentru cei care au donat 10 dolari sau mai mult. Bell, Thomas, Enrico Colantoni , Ryan Hansen și Jason Dohring au apărut într-un film de promovare a campaniei și au atins obiectivul de 2 milioane de dolari in mai putin de zece ore.

 În prima zi pe Kickstarter, proiectul a fost în înregistrare ca fiind cel mai rapid proiect pentru a ajunge la primul milion dolari, apoi 2 milioane dolari, care a realizat, de asemenea, cel mai mare obiectiv minim realizată și a fost cel mai mare proiect de film de succes pe Kickstarter. În ziua finală de campanie, proiectul a rupt recordul pentru cei mai multe sustinatori pe un singur proiect Kickstarter, deținut anterior de Double Fine Adventure . Campania Kickstarter s-a încheiat pe 13 aprilie, cu 91,585 donatori ce au adunat 5,702,153 dolari. La 5 aprilie, Thomas a terminat prima versiune a scenariului. La începutul lunii aprilie, Dohring (Logan Echolls) a semnat oficial cu privire la film. În luna mai, Thomas a confirmat ca Colantoni va relua rolul lui Keith Mars în film. În iunie, a fost anunțat că Percy Daggs III , Chris Lowell și Francis Capra se vor întoarce ca Wallace Fennel, Stosh "Piz" Piznarski și Eli "Weevil" Navarro, respectiv.

Categorii:

Se face upgrade in permanenta .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu