The Host (2013) - GazdaPot spune ca este un SF atipic oarecum, nu cu nave uriase,nu cu bombardamente ce distrug un oras dintr-o lovitura ... Este o poveste frumoasa , emotionanta, dispusa intr-o lume utopica in aparenta , dar de fapt infectata cu durere , teama si chiar disperare. Personaele principale, om si entitate extraterestra, prinse in acelasi corp, fortate sa convietuiasca , sa se ajute unul pe celalalt si sa se sarifice unul pentru celalalt, vor ajunge in final sa devina , asa cum aflam la finalul filmului, "surori" .

 Dragostea , ambitia , puterea de a merge mai departe si de a lupta pentru binele celor de langa tine cu orice pret, toate acestea trezesc in Wanda , sufletul din alta lume , ce a trait 1000 de ani si in zeci de fiinte, sentimente nemaintalnite, trairi ce o vor face sa inteleaga de ce Pamantul , dincolo de a fi cea mai ciudata dintre planetele cucerite, este si caminul celor mai interesante creaturi,oamenii. Desi uneori violenti, salbatici, acestia sunt capabil de cea mai pura forma de iubire, capabili de a-si depasi propriile forte pentru a obtine ceea ce isi doresc, capabili de sacrificiul suprem in numele dragostei.

 Este un film ce te suprinde placut, te invaluie cu povestea calda, si te face sa fii cu inima alaturi de persoanaje, in incercarea lor de a gasi liniste intr-o lume impartita in doua. Terra a fost invadată de un duşman invizibil, iar oamenii devin gazde pentru aceşti invadatori. În timp ce corpurile lor rămân intacte şi îşi continuă vieţile, aparent neschimbate, minţile le sunt luate de către aceste entități. Melanie este una dintre puținele persoane rămase neinvadate, iar în momentul în care este capturată, nu renunță ușor la mintea, emoțiile, trăirile și mai ales la iubirea ei pentru Jared.

 
Tags: , , ,

Lasati un comentariu

7 comentarii

Leave a Reply