Home » , , » 47 Ronin

47 RoninBazata pe o poveste adevărată de viață din secolul al 18-lea, aceasta epica fantezie online subtitrat hd, spune o poveste dramatică de război ale clanurilor și răzbunarea din jur a unei bande de 47 samurai loiali care caută răzbunare după ce stăpânul lor este ucis. Proscrisul Kai (Reeves) se alătură un grup de ronini, condusi de Kuranosuke Oishi (Sanada), care caută răzbunare pe Domnul, Kira (Asano) pentru uciderea stăpânul lor și alungarea grupului. Ronin se lanseaza într-o călătorie cu provocări care ar anula majoritatea războinicilor. 47 Ronin este regizat de Carl Erik Rinsch bazat pe un scenariu de Chris Morgan și Hossein Amini . În timp ce filmul este bazat pe povestea adevarata a patruzeci și șapte Ronin , aceasta este o abordare fantastica, fiind stabilita si realizata, într-o lume de vrajitoare si giganti. Studioul Universal Pictures a anuntat primul proiect în decembrie 2008 cu actorul Keanu Reeves in rolul principal.

Variety a raportat, "Filmul va spune o versiune stilizată a poveștii, de amestecare cu elemente fantasy , văzut în Stăpânul Inelelor, cu scene de luptă curajoase asemănătoare cu cele din filme, cum ar fi Gladiatorul. Universal a planificat pentru a produce filmul în 2009, după ce a constatat un director. În noiembrie 2009, Universal a intrat discuții cu Rinsch pentru a regiza filmul. In decembrie 2010, studioul a anunțat că filmul va fi produs și lansat în 3D. În perioada martie și aprilie 2011, cinci actori japonezi au fost alaturati alături de Reeves: Hiroyuki Sanada , Tadanobu Asano , Rinko Kikuchi , Kou Shibasaki și Jin Akanishi . Conform Variety , Universal i-a ales pentru a face povestea mai autentica în loc de a alege actori care ar fi recunoscuti în Statele Unite ale Americii.

Universal i-a oferit lui Rinsch un buget de productie de 170 milioane dolari , în ciuda lipsei sale de experiență in film, care The Hollywood Reporter considerat a fi o "scară largă, de-a dreptul riscant" mișcare. Filmările au început pe 14 martie 2011 în Budapesta . Origo Film Group a contribuit la film. Producția s-a mutat la Shepperton Studios în Regatul Unit, filmat suplimentar în Japonia, care a fost, de asemenea, planificată. Reeves a spus că scenele sunt filmate în primul rând în limba japoneză , iar scenele sunt refilmate din nou în limba engleză.

Share this article :

+ comentarii + 5 comentarii

Anonim
10 iulie 2014, 07:21

Un film despre loialitate, iubire, datorie si onoare trebuie sa recunoastem ca e totusi un film bazat pe fapte reale, din istoria reala a unui popor cu alte valori, principii si o istorie mult diferita de a noastra anyway,
merita vazut !

Online
10 iulie 2014, 07:22

Un film excelent. E drept. Am fost cam rezervat din cauza cronicilor negative. Dar am vazut synopsis-ul si ce actori joaca si m-am gandit sa-i acotrd o sansa. Mi-a placut mai mult decat Desolation of Smaug. Desi a fost filmat 3D, nu iese nimic din ecran. Asa ca nu va asteptati la ceva extraordinar. Imi pare rau ca nu prea are succes la box-office. E un film care chiar merita vazut

eu
10 iulie 2014, 07:22

Chiar daca nu exceleaza la capitolul regie , actori , coloana sonora , scenariu si multe altele , mi-a lasat un gust placut. Keanu Reeves poate sa fi fost o greșeală sa fie distribuit in acest film , nu este potrivit pentru un astfel de rol , dar a jucat bine . Totuși , filmul are destula actiune plină de rasturnari de situatie si istorie , plină de samurai , iar acțiunea este plină de adrenalina fara sa te plictiseasca un moment . Actorii cum am spus nu exceleaza , dar mi-a placut mult Vrajitoarea lui Kira ( nu ii stiu numele ) si chiar m-a surprins placut .

Anonim
10 iulie 2014, 07:22

47 Ronin poate fi o recomandare bună pentru cei care nu sunt în căutarea unui film care să exceleze prin regie sau scenariu, ci mai degrabă prin efecte vizuale, costumații și puțină emoție.

Mim
10 iulie 2014, 07:23

Spre deosebire de multi dintre voi eu am vazut varianta japopneza a filmului prin ani ;80...siii ce sa spun,ca era mult mai bun ala decit acesta.Regizorul face greseala ca in filmul "Troia"...ma o legenda ii legenda iar la urma daca esti ronin ce iti mai faci sepuku...man o man.

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.