About TimeUn tânăr cu posibilitatea de a călători timp descoperă că a găsi dragostea adevărată nu este la fel de ușor cum el a crezut că ar fi, aceasta este povestea în această comedie romantică de la scenaristul / regizorul Richard Curtis (Love Actually, Pirate Radio). Domhnall Gleeson, cel mai ușor de recunoscut din rolul său în "Harry Potter" ca Bill Weasley, un tânăr crescut în Cornwall, duce o viață liniștită, medie. El locuiește cu tatăl său ( Bill Nighy ), Maria, mama lui ( Lindsay Duncan ) și sora lui Kit Kat ( Lydia Wilson ). Tim Lake (Domhnall Gleeson) are varsta de 21 de ani și este singur. În lumina dimineții dure în urma unei deprimante petreceri de Anul Nou, el descoperă un secret de familie care ii va schimba viata pentru totdeauna. Încredințat de către tatăl său (Bill Nighy), cu cunoștințele pe care bărbații din familia lor pot călători în timp, Timl se mută la Londra pentru a studia dreptul și pentru a găsi o prietena.

În momentul în care Tim o vede pe superba Mary (Rachel McAdams), el știe că si-a găsit femeia visurilor sale. Dar, de îndată ce s-au indragostit, o intorsura neașteptata cauzata de o călătorie in timp ii face complet străini din nou. Acum, în scopul de a câștiga înapoi inima Mariei, Tim va trebui să călătorească în timp , din nou. La început, il vom vedea pe Tim dand timpul inapoi pentru a ajuta alte persoane, și în acest sens, el isi anulează propria fericire fără să o știe. În cele din urmă, el pare să stăpânească procesul, folosind talentul său unic de a crea o propuneri de căsătorie de neuitat, se asigura ca nunta lui Mary nu are loc fără o zgudui și se sustrage unui blocaj masiv de trafic care blochează traseul lor la spital, atunci când soția sa merge la muncă , dar în timp Tim descoperă că adevărata cheie pentru fericira nu constă în capacitatea sa de a rezolva problemele din trecut, dar în schimb face cele mai multe absolută a vieții sale în prezent. "About Time" este o expresie foarte speciala de voce și filosofia unuia dintre cei mai romantici regizori și nu de la distanță, cum ne asteptam.

O surpriza ca aceasta este ceea ce face acest film atât de interesant in mod constant. Sincer, deși iubirea , romantismul, căsătoria și familia sunt toate parte din ADN-ul filmului, eu nu as numi-o o comedie romantica. În schimb, este vorba despre calatoria de viață și cât de greu este de a găsi perspectiva corecta atunci când ne pierdem în detaliile de zi cu zi. Actori: Domhnall Gleeson , Rachel McAdams , Bill Nighy , Tom Hollander , Margot Robbie , Lydia Wilson , Vanessa Kirby Director: Richard Curtis Durata: 123 min.


Tags: ,

Lasati un comentariu

5 comentarii

Leave a Reply