Home » , » Django Unchained (2012) - Django dezlantuit

Django Unchained (2012) - Django dezlantuitActiunea filmului Django Unchained este plasata cu cativa ani inaite de Razboiul Civil, cand Django este un sclav negru tratat cu brutalitate si vandut dintr-un loc in altul ca si pedeapsa ca sa-l indeparteze de sotia lui, Broomhilda. Intr-o buna zi el se intalneste cu dentistul Dr. King Schultz , care de fapt este un vestit vanator de recompense, care il elibereaza intr-un mod foarte original si ii propune sa-l insoteasca ca sa-i gaseasca pe vestitii frati Brittle. Django accepta din cauza ca are niste socoteli neincheaiate cu ei si il urmeaza pe dentist.

Pe parcurs insa, Django isi doreste sa-si gaseasca sotia si afla ca este pe vestita palntatii de bumbac, Candyland si datorita faprului ca este o foata fugara , lucreaza ca si prostituata. Impreuna cu doctorul , pun la cale un plan ingenios pentru a o rascumpara de la crudul Calvin Candie , proprietarul plantatiei.  Aici trezeste suspiciuni , deoarce lumea nu este obisnuita sa vada un sclav liber, mai ales un negru vanator de recompense.Share this article :

+ comentarii + 8 comentarii

Anonim
21 iulie 2014, 03:22

Surprinzator de bun scenariul.Mda...Quentin Tarantino, acum inteleg. Surprinzator de bun rolul jucat de Christoph Waltz, pe toata durata flmului l-am confundat cu Tim Roth, un alt doctor...cel din "Lie to me". Despre Leonardo di Caprio nimic surprinzator, rol excelent jucat, un rol care i se potriveste .dupa o asteptare de un an de zile,in sfarsi un film la care stau placut surprins si cu zambet plin de satisfactie pana la final.

Anda
21 iulie 2014, 03:23

Categoric, unul dintre cele mai bune filme pe care le-am văzut vreodată. Stau și mă gândesc la toate producțiile lui Tarantino pe care le-am vizionat și nu pot să găsesc una care să nu-mi placă. Omul ăsta este absolut incredibil, poveștile lui sunt atât de exagerate pe alocuri și totuși atât de verosimile, e pur și simplu un paradox. Nu pot să aleg ceva din film care să-mi fi plăcut cel mai mult, este pur și simplu genial construit, actorii sunt extraordinar de bine puși în valoare, scenariul e.. jos pălăria!, costumele și coloana sonoră sunt memorabile.. Filmul e bun cap-coadă, rar mai vezi așa ceva. Povestea este super bine construită, dialogurile sunt ca de obicei, de neuitat, iar finalul e, neașteptat și totuși just. Neașteptat nu e chiar cel mai potrivit cuvânt, dar e primul care-mi vine-n minte

Anonim
21 iulie 2014, 03:23

gusturile nu se discuta ; sunt unii care au auzit de povestea legendara dintre siegfried si broonhilda din cantecul nibelungilor si care tot nu apreciaza creatia lui tarantino ;

Anonim
21 iulie 2014, 03:23

Un film asa bun ca Django Unchained rar am vazut. Sincer nu era in topul listei mele al filmelor asteptate, dar a trecut direct in topul celor mai bune filme pe care le-am vazut.

Anonim
21 iulie 2014, 03:24

Un mod foarte personal de a prezenta ororile sclaviei.Într-o atmosferă de calm,umor şi sarcasm, acţiunea este dura,în fapt o dramă in care personajele par ciudate,uneori comice, susţinute de un dialog spiritual.

Cristy
21 iulie 2014, 03:25

Criticul Peter Travers a scris: "Tarantino trăieşte pentru a întrece limitele, iar dacă Django nu ar fi greu de "digerat", nu ar fi un film expceţional realizat de Tarantino." Nota 10

Anonim
21 iulie 2014, 03:25

Django Unchained este un film excelent. Daca aveti sansa sa-l vedeti, nu ezitati. Vizionare placuta!

Anonim
21 iulie 2014, 03:25

Premiile obținute sunt bine-meritate, dar mi-e ciudă că mereu Tarantino e ocolit de premiul pentru cel mai bun film; sunt tare curioasă dacă Argo chiar e mai bun. Pentru mine, ăsta rămâne cel mai tare film văzut în ultimele luni; o poveste romantică spusă într-un mod atât de brutal și sângeros, poate suna ciudat, dar nici nu știți cât de tare vă poate prinde și pasiona! Nu-l ratați, este mind-blowing.

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.