Home » , , » Endless Love (2014) - Indragostiti pentru totdeauna

Endless Love (2014) - Indragostiti pentru totdeaunaDavid, un liceean dintr-o familie modesta, se indragosteste de o colega de scoala pe nume jade. Jade este foarte frumoasa si provine dintr-o familie bogata, dar de asemena este foarte retrasa din cauza mortii fratelui ei, fapt ce il descurajeaza pe David sa se apropie de ea. In ultima luna de scoala , o intamplare comica ii face sa se apropie si sa se indragosteasca unul de altul. Dar, tatal fetei, un medic celebru , nu isi doreste aceasta relatie si crede ca David nu este de nasul fiicei sale si face tot posibilul ca sa-i desparta. Oare vor reusi Jade si David sa treaca peste piedicile puse in calea lor ?

 Share this article :

+ comentarii + 6 comentarii

Anonim
21 iulie 2014, 07:53

Destul de bun , De vazut cu iubita . Totusi putin cam previzibil finalul . Nota 9 din partea mea !

dariana
21 iulie 2014, 07:53

Un film simpatic , cu o atmosfera placuta care te destinde , insa este putin cam previzibil. Personajele principale sunt dragute impreuna, interactionand destul de ok.

Anonim
21 iulie 2014, 07:54

Filmul readuce pe tapet parintii in relatia lor, de multe ori conflictuala, cu proprii copii si acestea in contextul insinuarii si a unei intolerante “de clasa”, de statut social. Conflictul intre generatii aproape ca e o caracteristica universala ce nu poate fi neglijata, pentru simplul motiv ca ea e “varful de lance” al progresului social.

Anonim
21 iulie 2014, 07:54

Frumos pentru adolescenții care visează la prima dragoste perfectă. Numai că lumea reală nu prea este ca cea prezentată în film.

Anonim
21 iulie 2014, 07:54

chiar sper la un film care sa fac cu adevarat diferenta intre aceste dragoste/drama "capodopere". e un film placut.

bun
21 iulie 2014, 07:55

Merită văzut poate cu perechea într-o seară de relaxare. Dar cam atât.

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.