Frozen (2013) - Regatul de gheataDupa ce regatul lui Arendelle este aruncat în iarna veșnică de puternica Snow Queen Elsa (voce din Idina Menzel), Anna (Kristen Bell) impreuna cu echipa ei , un alpinist necioplit numit Kristoff (Jonathan Groff) și renul lui de încredere Sven, incearca de a rupe vraja de gheață. Chris Buck și Jennifer Lee au co-regizat aceasta productie Walt Disney Animation Studios bazaat pe iubita poveste de Hans Christian Andersen , Crăiasa Zăpezii. Pentru cele mai scurte momente, în timp ce vizionați Frozen , veti simti ca sunteti din nou la începutul anilor '90, confruntati cu una dintre cele mai memorabile timpurii " din al doilea val" de filme de animație Disney.

 Senzația trece rapid , Frozen este, la urma urmei, în film 3-D și utilizează animație CGI . Acest film, co-regizat de scenaristul Jennifer Lee și maestrul in animație Chris Buck, a fost asamblat de către oameni cu o iubire adevărată pentru filme, cum ar fi The Little Mermaid și Frumoasa și Bestia și au dat filmului Frozen spiritul acestor producții. Deși există povestea de dragoste de obicei între o prințesă Disney - în acest caz, Anna (vocea lui Kristen Bell) - și un țăran - în acest caz, de gheață tăietorul Kristoff (Jonathan Groff) - relația primara în acest minunat film este între surori. Anna este sora mai mica al reginei Elsa (Idina Menzel, și inima emoțională a filmului bate în sentimentele acestora două , pentru fiecare dintre ea și modul în care acestea vin să recunoască și să le exprime.

Deoarece Elsa are o putere magică asupra ghetii și zăpadii, dar nu poate controla abilitățile sale, ea isi reprima dragostea ei pentru Anna, ca nu cumva ea sa o răneasca accidental pe sora ei. Când lucrurile merg prost în ziua incoronarii ei, ea fuge din oraș intr-un palat de gheață construit pe un munte singuratic, dar Anna o gaseste (cu ajutorul Kristoff). Nici un film Disney nu ar fi complet fără o garnitura de "drăguți". În acest scop, avem reni care aproape vorbesc, Sven. Ceva mai enervant este Olaf (Josh Gad), a cărui marcă de umor este pe partea de iritant catre prostie.

Totusi, eu sunt sigur că Disney stie ceea ce face cu un personaj ca aceasta: copiii îl vor iubi. Prezența lui excesiva, cu toate acestea, se ciocnește cu gravitatea unora dintre cele mai intunecate, mai multe elemente serioase. Poate cel mai interesant lucru despre Frozen este că nu există nici un ticălos evident - nici o mama vitrega rea, vrăjitoarea cea rea sau Ursula. În măsura în care există un tip rău, el este mai mult ca o rata ,Gaston.


Tags:

Lasati un comentariu

6 comentarii

Leave a Reply