Home » , » I, Frankenstein (2014 ) - Eu, Frankenstein

I, Frankenstein (2014 ) - Eu, FrankensteinDe cateva secole demonii si garguinii sunt intr-un adevarat razboi de eliminare. Adam se trezeste prins in acest razboi cand unul din demoni incearca sa-l ucida iar fortele binelui raman impresionate de puerea unui om si regina lor il roaga se li se alature in lupta impotriva raului. Adam refuza dar este urmarit ani inregi de demonii care cauta razbunare dar care si-au dat seama ca Adam este diferit, este o viata creata de un om , astfel ca el trezeste interesul multoar oameni de stiinta aflati de partea raului care spera sa afle secretul vietii.

Astfel, impreuna cu o frumoasa fiziciana si cu o echipa de forte a binelui, Adam incearca sa salveze lumea dar si sa gaseasca o urma de umanitate in el , pentru a isi dovedi lui si lumii intregi ca in esenta este si el om, chiar daca nu a fost creat de Dumnezeu.Share this article :

+ comentarii + 4 comentarii

Anonim
19 iulie 2014, 04:21

Nu este o capodeopera dar nici un film pe care sa-l ratezi. Nota 8

Cristy
19 iulie 2014, 04:22

Un fil usor, o poveste intre lupta dintre forta binelui si a raului , efecte speciale, personaje celebre, un film interesant.

Anonim
19 iulie 2014, 04:23

O poveste unde Frankenstein salveaza lumea de demoni.

Florina
19 iulie 2014, 04:23

Frumos , de vazut macar o data...

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.