Home » , , » La belle et la bête (2014) - Frumoasa si bestia

La belle et la bête (2014) - Frumoasa si bestiaFilmul se bazeaza pe celebrul basm Frumoasa si bestia , dar intr-o frumoasa prezenta in limba franceza.  Era odata un negustor foarte bogat care se ocupa de transportul maritim avand trei vase frumoase. Intr-una din zile insa, corabiile se scufunda si astfel el este nevoit impreuna cu cei sase copii ai sai, 3 fete si trei baieti, sa se mute undeva la tara si sa devina agricultori.

Afland ca una dintre corabii a revenit in port el face o calatorie la oras , dar in urma unor incidente nefericite, el se pierde si astfel ajunge la castelul bestiei care ii indeplineste toate dorintele. Dar la plecare , el fura un trandafir pentru fiica lui cea mai frumoasa si Bestia il condamna la moarte. El pleca acasa doar pentru o zi , pentru ca sa revina inapoi. Cuprinsa de remuscari datorita si faptului ca mama ei a murit nascand-o pe ea, Belle vine de bunavoie in locul tatalui su , la castelul Bestiei.

La inceput ea este terifiata de Bestie si de taramul lui, dar pe parcurs incepe sa viseze adevarata poveste care de fapt este un blestem si astfel incepe sa se apropie incet de el.Share this article :

+ comentarii + 6 comentarii

Anonim
19 iulie 2014, 03:50

Beauty and the Beast intr-o varianta fascinanta, destul de bine realizata.

Miriam
19 iulie 2014, 03:51

Mi-a placaut mult finalul, destul de diferit ca si actiune de basmul original , iar faptul ca apar si personaje mitice, face povestea destul de interesanta.

Anonim
19 iulie 2014, 03:53

Léa Seydoux este o actrita originala si isi interpreteaza bine rolul. Nota 10

adrian
19 iulie 2014, 03:54

Efecte speciale deosebite, apare chiar si o intriga terifianta, creaturi extrem de dragute si de hidoase , o poveste frumoasa...

Anonim
19 iulie 2014, 03:55

un film superb de urmarit intr-o frumoasa dupaamiaza !

Anonim
19 septembrie 2015, 14:50

Superb ...nota 10

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.