Percy Jackson : Sea of MonstersBariera de protectie din jurul Camp Half Blood , formata de copacul care este de fapt, fiica lui Zeus, este încălcata de pernonaje negative mistice. Pentru a o restaura, fiul lui Poseidon se pregateste alaturi de prietenii lui pentru a găsi legendara Lana de Aur. Dar un alt semizeu, fiul lui Hermes, apare cu cu intentii rele. O alta surpriza , care apare in aceasta serie, este fratele lui Percy , care este un ciclop. Surpriza vine binenteles, din esenta ca Percy ar fi singurul fiu al lui Poseidon. Pe langa gasirea Lanii de Aur , filmul mai urmareste rivalitatea dintrea fiica lui Ares si insusi personajul principal, fiul lui Poseidon. Percy Jackson: Sea of Monsters se bazează pe a doua carte din seria de cinci despre fiul lui Poseidon și prietenii săi, care se întâmplă să fie copiii ai zeilor olimpieni. Pentru ceea ce este, în esență, un film de copii, script-ul este destul de bun, cu un dialog vioi, care ține de acțiune si mișcare, fără a fi prea obsedat de ea. Percy își petrece timpul cu personajele și dă momente exprimate pentru a ne permite să-i cunoastem. Se amesteca inteligent mitologia greacă în timpurile moderne și este suficient de creativa si niciodată nu prea știi ce se va întâmpla în continuare.

Există unele teme cu adevărat de bază aici și mesajele din film sunt destul de convingatoare, ele sunt mesaje bune pentru copii. Logan Lerman ca Percy Jackson este un mare erou. El a dovedit că poate este un mare actor in( Cei trei muschetari ) si capabil de drame emotionale intime ( avantajele de a fi un Wallflower ) și este în creștere ca si stea de cinema și o personalitate atrăgătoare. Prietenii lui, Annabeth (Alexandra Daddario) și Grover (Brandon T. Jackson) sunt si ei actori destul de buni . Ei sunt Ron și Hermione din lumea Percy Jackson. Directorul Thor Freudenthal este un regizor capabil , care nu adaugă prea multe infloriri in scenariu, dar nu da seria de intrare inchisa mai ales atunci când scena de deschidere are o tânără fată pe moarte de la inceput.

Efectele speciale sunt suficient de bune pentru a fi credibile și distractive. Rolurile principale Logan Lerman, Alexandra Daddario și Brandon T. Jackson regizat de Thor Freudenthal. Scris de Marc Guggenheim. Produs de Michael Barnathan, Chris Columbus și Karen Rosenfelt. Gen: Fantasy

 


Tags: ,

Lasati un comentariu

5 comentarii

Leave a Reply