Home » » Sundays at Tiffany's (2010) - Sundays at Tiffany's

Sundays at Tiffany's (2010) - Sundays at Tiffany'sJane Claremont călătorea frecvent, în copilărie, cu mama ei, Vivian, cele două fiind nelipsite în fiecare zi de duminică de la Tiffany. În acea vreme, Michael ( Eric Winter), prietenul ei imaginar, era foarte prezent în viața fetei. Douăzeci de ani mai târziu, ea este o femeie de afaceri de succes și se află pe punctul de a se căsători cu Hugh, logodnicul ei arătos. Dar, pe neașteptate, reapare Michael, care este adult și el acum și care începe să o avertizeze în legătură cu mariajul pe care femeia îl avea în plan. Deși este șocată la început de această neașteptată apariție din trecutul ei, Jane realizează nu numai că Michael s-a întors atunci când ea avea nevoie de ajutor, ci și faptul că acesta ar putea fi marea ei iubire.
Share this article :

+ comentarii + 3 comentarii

Vivi
21 iulie 2014, 06:04

Prietenul imaginar din copilaria unei fete care dispare cand ea trebuia sa implineasca 10 ani ,reapare dupa douazeci de ani atunci cand ea urma sa se casatoreasca cu un actor cunoscut,reamantindu-i lucruri stiute doar de ei doi.Un film romantic pe care-l recomand celor ce s-au saturat de violenta si creaturi malefice.

Anonim
21 iulie 2014, 06:05

Filuml este cu o actiune usoara si nimic iesit din comun fata de comediile clasice. Nu aduce nimic nou si nu m-a surprins prin nimic.

Anonim
21 iulie 2014, 06:31

fruos, usor, relaxant

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.