Home » » The Smurfs 2 (2013) – Strumfii 2

The Smurfs 2 (2013) – Strumfii 2Un film deosebit de animatie atat pentru adulti cat si pentru copii. Strumfii 2 este continuarea celorlalte serii ale nazbaticilor strumfi, iar actiunea se concentreaza in jurul Strumpfitei care este rapita la ordinul lui Gargamel de catre creaturile acestuia numite Obraznicii. Scopul rapirii este de a o duce la Paris, unde Gargamel vrea sa creeze strumfi pentru a le fura puterea si sa conduca lumea. In acest film, Gargamel devine un magician celebru si bogat, insa aceasta putere nu-i ajunge. Strumpfita este personajul principal caci ea a fost odata un Obraznic, iar cu ajutorul lui papa Strumpf a devenit un strumf adevarat. Gargamel spera sa obtina reteta magica de transformare a obraznicilor in strumfi si va face impreuna cu acestia, tot posibilul pentru ca Strumfita sa intre in tabara lor.

 Dar Papa ,Clumsy, Grouchy şi Vanity vin dupa ea la Paris, in urma unei trageri la sorti si au parte de multe aventuri comice in cautarea Strumpfitei. Cu Papa Smurf (vocea lui Jonathan Winters) și compania lui pe urmele ei, cu toate acestea, expertul in uneltire își dă seama repede că planul său diabolic va fi mai ușor de zis decât de făcut. Între timp, sentimentul tot mai mare de insecuritate al Strumpfitei o lasă vulnerabilă la intrigantii de Vexy (vocea lui Christina Ricci) și Hackus (vocea lui JB Smoove). Neil Patrick Harris și Jayma Mays imprumuta, de asemenea, vocile lor. Vexy şi Hackus , doi obrazanici, de fapt cei doi frati ai Strumpfitei o vor antrena pe aceasta in actiunile lor nebunesti, vrand sa-i dovedesca ca este de fapt, si ea de partea raului. Oare vor reusi cei doi smecherasi sa o convinga sa dea reteta potiunii magice si sa-i distruga pe strumfi ? Sau aceasta se va convinge de dragostea pura pe care strumfii albastrui o poarta pentru ea ?

 Voce si Actori: Hank Azaria, Neil Patrick Harris, Brendan Gleeson, Jayma Mays, Katy Perry, Christina Ricci, J.B. Smoove, Jonathan Winters, George Lopez, Anton Yelchin, John Oliver


 

Server 1

Server 2Share this article :

+ comentarii + 3 comentarii

Anonim
19 iulie 2014, 01:27

As incepe cu o remarca: cei ce au uitat sa fie copii, sa nu se duca la filmele pentru copii! Evident ca “Strumpfii” sunt o serie dedicata copiilor, de aceea si dezamagirea unor adolescenti-aproape-adulti carora li se pare desueta povestea, personajele li se par hilare etc.Copilul din mine n-o sa moara niciodata, asa ca m-am bucurat alaturi de pustime cand Gargamel o lua pe coaja, sau afurisita de pisica era facuta KO.

Adyna
19 iulie 2014, 01:28

am vazut acest film insa ma asteptam poate la mai mult putin mai slab decat primul dar destul de frumos merita o nota de 8 si o vizionare

Anonim
19 iulie 2014, 01:28

Frumos și distractiv pentru copii , și , de asemenea, de divertisment pentru parinti . Povestea este destul de buna

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.