Home » , , , » Birdman (2014) - Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei

Birdman (2014) - Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţeiCelebru odinioară pentru interpretarea unui popular supererou, actorul Riggan Thomson (Michael Keaton) vede cum dispare încet-încet din amintirile fanilor. Într-o încercare disperată de a reatrage atenţia şi de a simţi, o dată în viaţă, că realizează ceva apreciat atât de colegii de breaslă, cât şi de publicul larg, Riggan plănuieşte o piesă pe Broadway. Pentru a reuşi, bărbatul trebuie să-şi ignore egoul supradimensionat, mai ales dacă vrea să-şi readucă aproape şi familia...

 


Share this article :

+ comentarii + 4 comentarii

Anonim
13 ianuarie 2015, 02:27

Tocmai am vazut filmul si sincer cred ca interpretarea lui Michael Keaton e extraordinara probabil va fi nominalozat mai mult ca sigur la Oscar.
In mod deosebit imi pace secventa in care personajul interpretat de Naomi Watts (Lesley) se supara pe Mike ( Ed Norton ) si incepe sa planga , atunci vine Riggan (M. Keaton) si ii spune : "You are beautiful , you are talented and I am very lucky to have you" , apoi placa. Ce urmeaza e pur si simplu genial faza dintre Naomi Watts si Andrea Riseborough.
Un film de vazut.

Anonim
13 ianuarie 2015, 02:28

Este un deliciu .. primele 53 de minute sunt filmate dintr-un singur cadru .. Keaton a jucat demential .. merita cel putin o nominalizare la Oscar ..

Anonim
13 ianuarie 2015, 02:29

doar din trailer sunt in stare sa cred ca sa gasit viitorul proprietar al oscarului pt rol principal

Anonim
18 ianuarie 2015, 08:01

Birdman Film Online
http://filmeonlinetv.ucoz.com/load/comedie/birdman_2014_omul_pasare_sau_virtutea_nesperata_a_ignorantei_online_subtitrat_gratis/6-1-0-11

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.