Home » , , , » Into the Woods (2014) - In inima padurii

Into the Woods (2014) - In inima paduriiInspirat de multi-premiatul muzical cu acelaşi nume, Into the Woods ne poartă din nou în lumea basmelor: personaje din Scufiţa Roşie, Rapunzel, Cenuşăreasa şi Jack şi vrejul de fasole interacţionează inedit într-o poveste despre un băcan şi soţia lui (James Corden şi Emily Blunt), care vor să-şi întemeieze o familie, dar sunt blestemaţi de o necruţătoare vrăjitoare (Meryl Streep). Johnny Depp este Lupul cel rău, Chris Pine este Făt-Frumos, iar Anna Kendrick Cenuşăreasa.

Share this article :

+ comentarii + 2 comentarii

Anonim
5 ianuarie 2015, 00:41

N-ai decat sa-l vezi de 15 ori, daca il anticipezi ca fiind asa de bun. Cel mai cinstit este ca aceia care nu gusta porcariile muzicale cu efecte vizuale ultra-tehnologizate si cu actori mari care se scalda in rahatul comercialului, sa-si vada de treaba lor si sa lase acest film pe seama copilasilor sau a naivilor ce vad in orice gunoi americanesc o capodopera.

Anonim
5 ianuarie 2015, 00:43

Inainte sa apara comentariile stupide, uitati de ce NU ar trebui sa postati acel text in care spuneti "da' de ce canta toata lumeeeaaaaa?!?":

1) Filmul este adaptarea cinematografica a unui musical de mare succes de pe Broadway. Asa cum a fost si "Les Miserables" - ceea ce din pacate nu a oprit bufonii romani de la a se vaita ca toata lumea canta... Treaba asta cu adaptarea cinematografica a unui lucru consacrat si vechi de cateva decenii este putin prea abstracta pentru unii.

2) Muzica in sine face parte din satira. Filmul este ca un basm Disney spart in bucatele si otravit cu realism.

3) Exista un public pentru musical-uri, iar daca tie nu-ti plac atunci nu faci parte din acel public-tinta.

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.