Home » , , » Silver Linings Playbook (2012) - Scenariu pentru happy-end

Silver Linings Playbook (2012) - Scenariu pentru happy-end
Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase după ce a fost înşelat şi părăsit de soţia lui, Nikki. Mutându-se sub acelaşi acoperiş cu părinţii lui după ce este externat, Pat are impresia falsă că nu a lipsit de acasă mai mult de câteva luni şi este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki. Vechii prieteni ai profesorului şi-au întemeiat între timp familii, tatăl lui este mereu într-o dispoziţie proastă fiindcă este fan al echipei de fotbal american Philadelphia Eagles care pierde un meci după altul, iar psihiatrul cu care face şedinţe de terapie îl şochează pe Pat recomandându-i adulterul ca metodă de vindecare.

 Situaţia se schimbă atunci când Pat o cunoaşte pe vecina Tiffany, o tânără văduvă care a fost concediată din cauza faptului că s-a culcat cu toţi colegii de serviciu după ce moartea soţului i-a cauzat o depresie severă. Afecţiunile mintale cu care se confruntă amândoi îi apropie pe Tiffany şi Pat, care devin prieteni şi încep să aibă sentimente profunde unul faţă de altul. Tiffany se oferă să fie liantul dintre Pat şi Nikki, cu condiţia ca bărbatul să renunţe să vizioneze partidele de fotbal american, să se înscrie împreună cu ea la o competiţie anuală de dans pentru pacienţi depresivi şi să nu spună nimănui despre înţelegerea lor.


Share this article :

+ comentarii + 3 comentarii

Anonim
11 ianuarie 2015, 05:10

Filmul e genial.
O Dramedie care merita nominalizarea la Oscar.
Bradley Cooper m-a surprins in mod placut. Recunosc ca l-am subestimat pana acum in materie de actorie dar dupa acest film nu il voi mai subestima...
Jennifer Lawrence e fabuloasa in rol si cand ma gandesc ca nu are decat 22 de ani...O maturitate fantastica in interpretare. Oare cum va juca la 30-40 de ani ??
Cat despre RDN ...He is back !!!!!!!!!!!!!!
Vizionare placuta !
PS: ma bucur ca JL a castigat Golden Globe pt rolul din film. Complet meritat !

Anonim
11 ianuarie 2015, 05:11

Comedia si drama sunt combinate excelent in acest film genial. O romanta satisfacatoare si o multime de scene care puteau merge atat de prost in alt film, insa au fost excelente in acesta. Bradley Cooper s-a intrecut pe sine in filmul asta. Sa nu uit de scenariu care a fost perfect

Anonim
11 ianuarie 2015, 05:11

Cu toate ca incepe estul de posac si cu multa vorbareala greu de urmarit si pus cap la cap, incet-incet se tese o actiune revigoranta, cu un sfarsit opus lui Hemingway - adica happy-end.
La tot acest parcurs au contribuit din plin talentul interpretativ al tuturor actorilor, ce a dat farmecul unei povesti care in fond nu avea nimic deosebit.
Merita vazut

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.